Stjärnagloss - Lera -Clay

Kategori:

Stjärnagloss - Lera -Clay

229kr

Produktinformasjon

En fin / middels leire for effektiv dekontaminering uten unødig risiko for marring. Leveres komplett med leireinstruksjoner (i avskallbar etikett). Noen leire er litt for milde og fjerner ikke forurensning nok, mens grovere virkelig kan ripe opp følsomme overflater, og den resterende forurensingen eller skader trenger maskinpolering for å bli bra.

Stjärnagloss har valgt det perfekte kompromisset, en fin / middels kvalitets leire som kan brukes på alle lakktyper (med omhu!), Men gjør jobben den trenger å gjøre utmerket. For å bruke, bare la bilen være våt etter skylling (vasketrinn) og deretter påføre litt Stjärnagloss Glir-smøremiddel på det kjølige, våte panelet. Riv eller skjær en liten del av leire av hovedstangen og lag den til en liten pannekake som er omtrent tre fingre bred. Gni dette forsiktig over lakken, og føl motstanden endres fra grov til glatt når den føres over panelet.

Sjekk leiras overflate for å se hvor forurenset det blir, og brett det over for å få fram en ny uforurenset overflate igjen hvis det ser for skittent ut. Fortsett med det brettede stykket til det trenger å brettes igjen, eller til smusset begynner å komme gjennom foldene på leira. Kast det skitne stykke leiren bort etterpå. Du kan bruke «lera» på de fleste hjul og glass, så vel som lakk – men unngå strukturert utvendig trim og matt lakk du bør være forsiktig hvis du bruker leire på sensitiv lakk.

 

TIPS! Rengjør alltid så godt som mulig er med kjemiske midler før Leire(Clay) anvendes! Leire løsner alle partikler og uforsiktighet kan skade mer enn det gjør godt.

Relaterte produkter

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken