Stjärnagloss - Först - 1000 ml

Kategori:

Stjärnagloss - Först - 1000 ml

373kr

Produktinformasjon

Førstevalget vårt for skitnere jobber. Vi vet hvor effektivt citrus er til krevende renhold, og nå har vi mikset en optimal styrke til forvask av skitnere biler. Spesielt på vinter kreves prevask med bedre effekt og her er den!

Hvis bilen din virkelig er skitten eller fjerner du større forurensninger med Först, vår sitrus Traffic Film Remover (TFR).

Naturlig appelsin olje i blandingen øker ikke bare rengjøringen – den lukter også godt.

Bruk et tynt lag på de skitne områdene, la den ligge en stund(effekt er synlig umiddelbart, men vi anbefaler 5-10 min) så Först får tid til å gjøre tingene sine, og skyll deretter av med høytrykk.

Det har mer rensekraft enn vårt «snowfoam» fordi det ikke er noe lufting fra skummet og det er sprayet på bilens forurendede flater med full effekt ved å bruke vår økonomiske liters sprayflaske.

Å dekke hele bilen er å kaste bort produkt, så bare spray på de skitne områdene (vanligvis er den nedre halvdelen og baksiden av bilen nok). Praktisk og økonomisk i en liter, fordi vi vet at du vil bruke dette mye – spesielt om vinteren.

Vi i Cura di Automobile bruker Citrus prewash også til andre krevende jobber som motorrom, felger og hjulhus, Citrus Först er alltid med oss på større jobber i inn og utland.

Relaterte produkter

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken