Fenice

fenice

Prisliste - Swisswax

Bennys Car Detailing er Swissvax Authorised Care Care Shop og tilbyr behandlinger med Swissvax, som regnes for å være det høyest ranked
merke på bilpleie.

Se presentasjonsvideo av Swissvax

Vi er Swisswax
Authorised Reseller og har Swissvax produkter for salg i vårt studio og i vår nettbutikk og vil mer en gjerne hjelpe deg å finne de beste produktene til bruk på din bil.

FENICE

Med Fenice system kan vi gjøre alt fra den enkleste skinnpleie med våtservietter eller flytende rens og beskyttelse opp til fullstendig renovering av skinn med lapping av hull, reparasjoner av rifter og påføring av ny farge og top-coat med sprøyte. Alt med de samme produktene som benyttes originalt. Vi snakker med andre ord om flytende originaldeler.

Fenice Skinnpleiesystem er Bernt-Erik Hansen og Håkon Leiv Sagedal Bore sertifisert på, og vi tar på oss oppdrag i Agder på skinnreperasjoner.

Priseksempler
Oppfarging av ratt: Kr 3500,-
Lappe skinn + oppfarging: Kr 5500,-

ANDRE TJENESTER

*Fra-priser

Innvendig rens av stoffseter Innvendig rens av skinn og impregnering Innvendig rens av alkantaraseter Impregnering av cabriolet Innvendig ozon/ fjerning av lukt
Kr 3000,-*
Kr 3500,-*
Kr 3000,-*
Kr 1500,-*
Kr 1000,-*

FENICE – THE LEATHER PROFESSIONALS

Fenice er en Italiensk bedrift etablert i 1973 og som helt siden starten har utviklet noen av de aller beste produktene for skinn og tekstilpleie. Fenice har gjennom sin unike kunnskap og ønske om den optimale overflatebeskyttelse blitt en foretrukket samarbeidspartner for møbel, fly og båtprodusenter verden over.


Fenice (utt: Feni:tché) har i over 44 år vært en aktiv samarbeidspartner til de utallige skinngarveriene i Italia som produserer skinnet til svært mange møbel og bilprodusenter i Europa. Sannsynligheten for at du sitter i et skinnsete som er behandlet, farget og beskyttet av produkter fra Fenice er altså stor uansett om du sitter i en Audi, Alfa Romeo, Volvo eller nesten hvilket som helst annet Europeisk bilmerke.

Alle vet at skinnbeskyttelse etter hvert blir slitt og Fenice har sitt eget senter for renovering av slitte skinnelementer fra biler, møbler og fly. I tillegg har de avtale med den kjente MC-dress produsenten Dainese samt at de utfører godkjente reparasjoner av håndvesker fra bl.a. Prada, Hermês og Lois Vuitton. Den eksklusive Italienske møbelprodusenten Natuzzi bruker kun Fenice behandlet skinn. Også til reparasjoner, rens og vedlikehold.

For litt over 10 år siden besluttet Fenice at de også ville ut i det kommersielle ettermarkedet. Fenice Care System ble etablert. Her finnes komplette reparasjonssystemer for utbedring av skader og slitasje på skinn via sertifiserte Fenice brukere (Som Bennys Car Detailing er) I tillegg har de utviklet enklere skinnrens, pleie og fargekonsept for gjør det selv brukeren. Alt basert på den samme teknologien som blir benyttet på originalskinnet i bilen.

Med Fenice system kan vi gjøre alt fra den enkleste skinnpleie med våtservietter eller flytende rens og beskyttelse opp til fullstendig renovering av skinn med lapping av hull, reparasjoner av rifter og påføring av ny farge og top-coat med sprøyte. Alt med de samme produktene som benyttes originalt. Vi snakker med andre ord om flytende originaldeler.

Fenices avanserte laboratorier sikrer kvaliteten gjennom utallige tester hvor skinnprøvene blir utsatt for ekstreme påkjenninger. Varme/kulde, strekk i ulike retninger, mekanisk slitasje, fukt, fargestabilitet, flekkresistanse og alt annet du kan tenke deg skinn kan bli utsatt for.

Alle produktene er naturligvis godkjent for bruk i Norge og norske datablader på alle produkter er på plass.

FENICE - EKSEMPEL

NB: Deler av tekst og bilder er lånt av Holgers som er importør av Fenice i Norge.

Her er bilder fra en Porsche Cayenne jobb (utført 2020)

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken