Swissvax Mechanic Paint Repair 50 ML

Kategori:

Swissvax Mechanic Paint Repair 50 ML

Mechanic Paint Repair brukes for de aller groveste ripene. Dette er en meget sterk lakkrens som kun brukes på små problemområder.

352kr

Produktinformasjon

Swissvax Mechanic Paint Repair er en meget effektiv slipende rubbing som anbefales brukt til håndpolering. Denfjerner enkelt dype riper, lakkoverspray, malingsflekker, oksidering eller etseskader i lakken etter fuglemøkk, etc. Utrolig effektiv på å fjerne småriper under dørhåndtak, etc.

Mechanic Paint Repair skal blandes med Swissvax Cleaner Fluid Regular. Ved en blanding ;50/50 er den meget godt egnet til å fjerne riper. Blander du svakere vil den fortsatt være effektiv på swirls, vaskeriper etc. Bruk Swissvax Cleaner Fluid Regular til slutt for å hente opp igjen glansen.

I motsetning til tradisjonelle slipende rubbing er denne langt tryggere i bruk da man ved riktig bruk minsker risikoen at man ikke sliper seg gjennom klarlakken.

Mechanic Paint Repair er den sterkest slipende rubbingen i Swissvax sin produktportefølje og vi anbefaler derfor at den brukes med nøyaktighet og kun på de områdene hvor det er behov.

 

  • En høyeffektiv slipende rubbing basert på mikrogranulater (slipende partikler). ;Fjerner enkelt riper, lakkoverspray, malingsflekker, oksidering og andre defekter i lakken, uten å slipe vekk for mye av eksisterende lakk.
  • Anbefales kun for nøyaktig og isolert behandling på området hvor det kreves.

Relaterte produkter

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken