Swissvax Protecton 250 ml

Kategori:

Swissvax Protecton 250 ml

Protecton er en forsegling for plastikk og vinyl. Denne gir glans, og Protecton Matt gir matt look. Disse er superenkle å bruk og meget drøye.

523kr

Produktinformasjon

Protecton er en forsegling for plastikk og vinyl. Denne gir glans, og Protecton Matt gir matt look. Disse er superenkle å bruk og meget drøye.

Plastikk og vinyl i og utenpå biler er utsatt for flere forskjellige negative påvirkninger som akselerer aldringsprosessen i materialet merkbart. De mest fremtredende faktorene er varme, kulde, UV-stråling og bruk av aggressive vaskemidler. Om du lar din bil stå i solen for en time eller to og kan du sjekke den intense varmen plasten blir utsatt for og akkurat det motsatte skjer med kulde om vinteren. Dette påvirker plasten i stor grad og gjør til at den mister fuktighet, noe som fører til misfarging og sprekkdannelser på et senere tidspunkt.

For pleie og beskyttelse av plast og vinyl er Swissvax Protecton et meget godt alternativ fra Swissvax. Det er et plastbevarende produkt beriket med forskjellige oljer. Det erstatter fuktighet som materialet mister over tid, slipper ut løsemidler fanget i plasten og restaurerer gammel plast og vinyl tilbake til deres originale utseende. Det får også ny plast til å holde seg i nybilstand om man påfører jevnlig.

Swissvax Protecton gir en homogen, halvblank overflate.

  • Meget god plast og vinylfornyer som gir en jevn, halvblank overflate.
  • Bevarende emulusjon beriket med oljer som erstatter fuktighet plasten har mistet og som gir plast dets originale utseende tilbake.
  • Bruk Plastic Wash til forbehandling av plasten før Protecton påføres.

Relaterte produkter

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken