Swissvax Nano Express 250 ml

Kategori:

Swissvax Nano Express 250 ml

En quick detailer basert på nanoteknologi. Laget for bruk på både lakk, plast, gummi og glass.

349kr

Produktinformasjon

En quick detailer basert på nanoteknologi. Laget for bruk på både lakk, plast, gummi og glass.

  • En quick detailer basert på nanoteknologi for bruk på alt av materialer i eksteriøret.

 

  • Som det tredje element mellom vask og voks av ditt kjøretøy renser, fremhever og beskytter det lakk, plast, felger, aluminum og krom. ;

 

  • En påføring med Nano Express varer ca 4 uker og tar 35-45 minutes å påføre – og gir deg en bil med nyvokset utseende med fin beskyttelse
Swissvax Nano Express er en innovativ quick detailer (lakkoppfrisker) basert på nanoteknologi til bruk på alle områder på eksteriøret på et kjøretøy. På en grundig måte renser, fremhever og beskytter det lakk, plast, felger, aluminium og krom – og gjør det plettfritt og rent, samtidig med en strøken finish – alt i kun en arbeidsprosess.

 

Nano Express sprayes direkte på området som skal behandles, spres umiddelbart utover med den svarte pad’en med langsgående strøk. Poleres deretter raskt til en brilliant glans ved hjelp av Swissvax Micro Absorb kluten (rosa).

 

Swissvax Nano Express er ikke en erstatning for det tradisjonelle og langvarige «Swissvax High Performance Car Care programme», bestående av Cleaner Fluid og voks, men en rask oppfrisking av lakken i det vi kaller for «gangene i mellom» de litt mer tidskrevende vokspåføringene. Nano Express representerer det tredje elementet mellom vask og voksing av ditt kjøretøy og bygger dermed perfekt bro over disse periodene, noe som gir deg en til hver tid strøkent kjøretøy.

 

En påføring av Nano Express varer i ca 4 uker og tar 35-45 minutter å påføre og 250ml Nano Express er nok til 4-5 påføringer av en normalt, stor bil.

Relaterte produkter

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken