Swissvax Concorso – Show voks - 50 ml

Kategori:

Swissvax Concorso – Show voks - 50 ml

Oppnå den glansen entusiastbilen din fortjener, med Concorso! Denne voksen gir en fin glans og en dyp «wet look»», utvilsomt et bra valg for sommerbilen.»

1 008kr

Produktinformasjon

Swissvax Concorso er en fantastisk god voks og en av våre storselgere. Vi kaller den for «utstillingsvoks» på grunn av at den først ble kjent gjennom sine prestasjoner på kjøretøy i utstillinger, men er i dag mer brukt på «vanlige» biler grunnet sin ekstreme og intense glans og meget gode varighet. Den inneholder hele 50 % ren, gul førstegrads brasiliansk carnaubavoks og er en voks man garantert blir veldig glad i.

En 200 ml boks med voks er nok til 15-20 påføringer og om man vokser kjøretøyet 3 ganger i året så har man altså med en boks voks, et fantastisk utseende og beskyttelse til sin bil i mangfoldige år. Før man påfører Concorso skal lakken forberedes med Swissvax Cleaner Fluid for å sikre at lakken er helt ren og fri for forurensing og gammel voks. En nøyaktig forberedelse er nøkkelen til den kjente og vanedannende Swissvax finishen!

 

  • «Utstillingsvoks» for alle typer lakk. Inneholder 50 % ren, gul førstegrads brasiliansk carnauba.
  • Produserer en fantastisk intens og dyp glans med meget god og langvarig beskyttelse.
  • Som all vår voks er den meget enkel å påføre og god å jobbe med.
  • Forbered lakken med Cleaner Fluid før påføring av voks

Relaterte produkter

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlevogn er tomReturner til nettbutikken