Stjärnagloss produkter

Bennys Car Detailing er Stjärnagloss reseller i Kristiansand. Vi har produkter på lager og kan kjøpes i vår Detailingstudio.

Stjärnagloss er produkter vi bruker i vår daglig virke og er av ypperste kvalitet.

Her er et lite utvalg av produkter:

 

Komplett prisliste:

Stjärnagloss

Stjärnagloss Gummi – 500 ml – pris 199,-

En fantastisk gummifornyer for å få dekkenes sortfarge tilbake i sin rette look.
Stjärnagloss Gummi gir en satengglans og dekkbehandling – som ikke blir stripete etter påføring.
Gummi er den perfekte konsistensen for påføring på dekksidene – det er en lyseblå krem ​​som glir raskt og enkelt på gummi- og plastoverflater. Du vil aldri bruke for mye eller føle at det drypper nedover lakken du nettopp har polert.
Når den er påført, lar du den synke ned i noen minutter, og buff den deretter med en myk mikrofiberklut. Du vil sitte igjen med en satinfinish som er tørr å ta på og som ikke vil renne i regnet. Det kan til og med gjenopplive fargen på sliten plastdetaljer litt, og plast blir mørkere svært effektivt. Påfør hver måned  for best resultat.

 

 

 

 

 

Stjärnagloss Tjara – 500 ml – pris 199,-

En kraftig tjærefjerner som bruker naturlig sitrusolje.
Tjærefjerning er normalt en ubehagelig opplevelse, fordi sterke løsemidler er involvert. Stjärnagloss har imidlertid brukt naturlig sitrus olje i Tjära så du finner opplevelsen like hyggelig som resultatene i seg selv. Bare spray på tjära og la det dvele før du vasker asfalt/innsekter bort.

 

 

 

 

 

 

Stjärnagloss Bubblor – 500 ml – pris 299,-

Stjärngloss glansforbedrende sjampo rengjør, gir litt glans og en tanke beskyttelse også. Alle bilsjampoer rengjør(med ulik grad av suksess), men vår er ikke bare et rengjøringsprodukt i verdensklasse. Det gir også noe økt glans og beskyttelse takket være noen ekstra ingredienser med voks og sealer. Det betyr at mindre skitt fester seg til bilen din også i tiden mellom vasker.
Fortynningsforhold: 1: 400 tungt tilsmussing / hardt vann, 1: 600 regelmessig vedlikeholdsvask, fyldig ca 6 ml (så fra 4-6 korker i en stor bøtte).

 

 

 

 

 

Stjärnagloss Snö – 1000 ml – pris 299,-

Tykk forvask, perfekt for vanlig hverdagsvask på lakkbehandlede biler.
Dette tykke pH-nøytrale snøskummet har en god holdettid for maksimal rengjøringsytelse på lett skitne biler, men er samtidig mildt nok til å ikke svekke selv voksede overflater for mye. Bruk den via en profesjonell skumkanon med en høytrykksvasker som er på 130 bar eller mer for best mulig resultat. Dekk bilen nedenfra og oppover for å øke virketiden til produktet på de mest skitne nedre områdene på kjøretøyet. For å bruke, bare sprut omtrent 100 ml i skumkanonens 1 liters doseringsflaske og fyll helt opp med vann. Effekten av det tykke, frodige skummet gir følelse av kvalitet, noe Snö også er. Snö vil forsiktig løse opp og løfte smuss ut fra lakken og føre dette vekk før manuell vask settes igang. Du må ikke bruke all blandingen på en enkelt bil, et jevnt lag er nok – Stjärnagloss regner med at en liter konsentrat er bra for 12-14 vasker. Ved veldig skittent kjøretøy anbefales to eller flere runder forvask, med høyttrykkskylling imellom.

 

 

Stjärnagloss Silke 500 ml – pris 199,-

Høyglans hurtigdetaljer for forsiktig å rengjøre og beskytte harde overflater, innvendig og ute. Mild quickdetailer for lakk? Sjekk. Satin glansspray for interiørdetaljer? Sjekk. Glansforsterker for karosseri etter vask? Sjekk.
Ja, Stjärnagloss Silke er virkelig så allsidig. Når du ser hva det kan gjøre for lakk, plast og andre harde materialer (enten i eller utenfor bilen), så bruker du så mye av det, så ofte at du vil sverge at flasken har sprunget lekk!
Løsemiddelfri og trygg å bruke på PPF-filmer og glanswrap
.

 

 

 

 

 

Stjärnagloss Perla 500 ml – pris 199,-

Neste generasjons’ vannbaserte nano-forsegler som gir fantastisk vannprelling og grei holdbarhet. Stjärnagloss Pärla gir deg opptil måneders effekt i steden for uker. Vi ble imponert under tester vinteren 2019-2020! Spray på et rent panel, buff til en jevn finish og deretter beundre perler og avrenning. Forurensning får det værre å feste seg til behandlede paneler også, pluss at regn hjelper til med å vaske lakken rent. Pärla er vannløselig, så det kan brukes på våte paneler om nødvendig som et «aqua wax» lignende produkt, eller til og med fortynnes videre hvis det viser seg å være vanskelig å bruke under varme forhold. gir også et imponerende hjulforseglingslag.
En sprayforsegler er på ingen måte en coating, men et fullverdig alternativ for den som jevnlig liker  å holde bil/mc ren og glansfull.

 

 

 

 

Stjärnagloss Matta 500 ml – pris 199,-

En spesial-bil/MC sjampo for matt finish. Matt eller ‘frossen’ finish krever nøye vedlikehold for å forhindre at de får en uønsket glans. Matta-sjampoen vår er en svært effektiv pH-nøytral vask som vasker rent uten å etterlate noe. Så ikke mer billig silikonglans sjampo til din matte bil/MC – Matta er løsningen! Formelen som sikrer ingen rester betyr også at du kan bruke denne på frontruter og visir uten å måtte bekymre deg for å bruke en glassrenser etterpå, og den kan også bekymringsfritt brukes på vanlig lakk uten problemer.Matta kan så vel oppfattes til å være et spesialprodukt, men den er utrolig allsidig!

 

 

 

Stjärnagloss Lera clay – pris 250,-

En fin / middels leire for effektiv dekontaminering uten unødig risiko for marring. Leveres komplett med leireinstruksjoner (i avskallbar etikett). Noen leire er litt for milde og fjerner ikke forurensning nok, mens grovere virkelig kan ripe opp følsomme overflater, og den resterende forurensingen eller skader trenger maskinpolering for å bli bra.
Stjärnagloss har valgt det perfekte kompromisset, en fin / middels kvalitets leire som kan brukes på alle lakktyper (med omhu!), Men gjør jobben den trenger å gjøre utmerket. For å bruke, bare la bilen være våt etter skylling (vasketrinn) og deretter påføre litt Stjärnagloss Glir-smøremiddel på det kjølige, våte panelet. Riv eller skjær en liten del av leire av hovedstangen og lag den til en liten pannekake som er omtrent tre fingre bred. Gni dette forsiktig over lakken, og føl motstanden endres fra grov til glatt når den føres over panelet.
Sjekk leiras overflate for å se hvor forurenset det blir, og brett det over for å få fram en ny uforurenset overflate igjen hvis det ser for skittent ut. Fortsett med det brettede stykket til det trenger å brettes igjen, eller til smusset begynner å komme gjennom foldene på leira. Kast det skitne stykke leiren bort etterpå. Du kan bruke «lera» på de fleste hjul og glass, så vel som lakk – men unngå strukturert utvendig trim og matt lakk du bør være forsiktig hvis du bruker leire på sensitiv lakk.

 

Stjärnagloss Glir 500 ml – pris 199,-

Spesial smøremiddel for å gi glid og beskytte mot marring under clay prosessen.
Brukes bare vann med clay vil verken smøring eller effekt være optimal, fare for å skade lakken eller få defekter kjent som marring er absolutt til stede.
Glir fra Stjärnagloss er designet for å gi god glid og bevare lakk og selve clayen.  Bare sprøyt litt Glir på et vått panel, og la leiren gli lett over overflaten. Marring minimeres eller unngås helt, og den overflateaktive formelen bidrar til å øke rengjøringen ytterligere. Anbefales for bruk med alle typer leire/clay.

 

 

 

Stjärnagloss Fantastisk Hybrid wax – pris 899,-

Hybrid voks med høy ytelse som kombinerer naturlige og syntetiske ingredienser.
I en verden full av coating er det fremdeles et stort behov for voks (spesielt hvis de er noen år gamle). Da coatinger er noe vanskeligere å legge, har voks en tendens til å enklere bli til en vakker, jevn glans. Enten du er nybegynner eller proff.
Stjärnagloss Fantastisk er intet unntak og er veldig lett å påføre.
Påfør bare av med en skumapplikator, la det ligge (5-15 minutter under normale forhold) og deretter buffe til høyglans til 2-6 måneders beskyttelse. Enkelt og effektivt.

 

 

 

Stjärnagloss Snöstorm skumkanon – pris 799,-

Snøskumlansen til Stjarnagloss er her … Snöstorm.
Med en bred base og stor åpning har Snöstorm to store fordeler i forhold til flere tradisjonelle skumlanser.
For det første er det mindre sannsynlig at det velter og er stabil nok til å stå opp på egen hånd. Alle med en tradisjonell lanse vil vite hvor irriterende dette er, og hvor sannsynlig det er å skade hodet på doseringsflasken.
For det andre kan den fylles mye lettere. (Vi anbefaler fortsatt å fylle enliters doseringsflasken 90% med vann først – for å forhindre skumdanning for tidlig – nå reduserer du sjansen for å søle snøskumkonsentrat når du fyller den opp.)
To enkle endringer riktignok, men begge er med på å forbedre skummingsprosessen og gjøre den langt mindre frustrerende.
Noen ting endrer selvfølgelig ikke. Du får fremdeles de tradisjonelle justeringene for blanding og komprimering – den øverste riflede knotten lar deg endre lufting / viskositet på skummet mens dysekragen justerer skumkonsentrasjonen og spredning (bredt, tykt skum til smalere, tynnere skum).

 

Stjärnagloss Hjul 500 ml – pris 199,-

Ikke bare en sveverustfjerner – Hjul er en ekte flerbruks rengjøring!
Du har sikkert sett fargeskiftende kjemi før, men Stjärngloss er annerledes. Det er en oppskrift på en litt tykkere væske, dette gir lengre effektiv virketid. Hjul inneholder også såpe for å fjerne generell veiskitt, så vel som den aktive ingrediensen som fjerner jernholdige bremserester. I tillegg har Hjul også noe løsemiddelinnhold for å myke opp asfaltflekker – de små svarte prikkene som ofte later til å være noe annet enn bremsestøvavsetning. Det er pH-nøytralt også, slik at du kan bruke det med noen av de mer følsomme hjulmaterialene og coatinger(men skyll alltid grundig etter bruk). Prøv de andre, og slå deg til ro med Stjärngloss. Hjul gjør også en utmerket ‘falloutfjerner’ for å fjerne jernforekomster på karosseri. Vanligvis vil disse bli clayet av, men noen liker å bruke kjemiske jærnfjernere i stedet (eller etter claying for et endelige perfekt resultat). For å bruke på denne måten, spray ganske enkelt på karosseriet, la fargeendringen skje og skyll grundig – spesielt rundt lys eller metalltrim.

 

 

 


Stjärnagloss Skära – 500 ml – pris 399,-

Den perfekte håndpoleringen for å få glans å fjerne småriper.

 

 

 

Stjärnagloss Mörk 500 ml – pris 199,-

Matt finish hurtig detaljspray(Quick detailer) for frostet og matt lakk! .
Etter å ha vasket en matt lakkert MC eller bil, bør du unngå å clay og polering – enhver slitasje kan gi glans og skade finishen permanent. Du må også unngå å bruke produkter som kan gi utilsiktet glans … glans er hovedmål for 99% av bilpleieproduktene på markedet! Dette gjør valget av hurtigdetaljer kritisk. Den skal ikke bare å rengjøre effektivt, men den må være fri for alle slags slipe og glansemidler. Stjärngloss Mörk-detaljspray er slipefri og løfter effektivt skitt og fett fra overflaten takket være milde løsemidler, noe som igjen resulterer i en naturlig finish overhodet uten ekstra glans
.

 

 

 

 

Stjärnagloss Inni 500 ml – pris 199,-

Allsidig rengjøring for harde og myke overflater, inne i bilen.
Inni vil rengjøre alle innvendige overflater, fra plastpanelet og innvendige trimpaneler til polstret takbelegg og skinnseter.
Basert på en mild All-purpose Cleaner (APC) -oppskrift, har den imponerende rengjøringsytelse, men vil ikke lage merker eller flekker på overflater som et mer aggressivt eller farget produkt kan.
Noe vi setter ekstra stor pris på er at «Inni» er Vannbasert, så ingen løsemiddellukt eller større HMS fare … bare en ren, frisk duft som blir liggende i bilen etter bruk. En snill touch av vanilje.
Vask ikke ruter med denne, da bruker du heller «Glas» som er spesialprodusert for glass. Plastdeksler på moderne bilmotorer kan og lett renses med «inni»

 

 

 

Stjärnagloss Först 1000 ml – pris 299,-

Førstevalget vårt for skitnere jobber. Vi vet hvor effektivt citrus er til krevende renhold, og nå har vi mikset en optimal styrke til forvask av skitnere biler. Spesielt på vinter kreves prevask med bedre effekt og her er den!
Hvis bilen din virkelig er skitten eller fjerner du større forurensninger med Först, vår sitrus Traffic Film Remover (TFR).
Naturlig appelsin olje i blandingen øker ikke bare rengjøringen – den lukter også godt.
Bruk et tynt lag på de skitne områdene, la den ligge en stund(effekt er synlig umiddelbart, men vi anbefaler 5-10 min) så Först får tid til å gjøre tingene sine, og skyll deretter av med høytrykk.
Det har mer rensekraft enn vårt «snowfoam» fordi det ikke er noe lufting fra skummet og det er sprayet på bilens forurendede flater med full effekt ved å bruke vår økonomiske liters sprayflaske.
Å dekke hele bilen er å kaste bort produkt, så bare spray på de skitne områdene (vanligvis er den nedre halvdelen og baksiden av bilen nok). Praktisk og økonomisk i en liter, fordi vi vet at du vil bruke dette mye – spesielt om vinteren
.

 

 

Stjärnagloss Glas 500 ml – pris 199,-

Høyytelses rengjøringsspray for glass og klar plast.
Ser du etter den perfekte glassrenseren? Se ikke lenger.
«Glas» er en løsemiddelbasert ‘profesjonell’ glassrensingsspray av en type som du ganske enkelt ikke finner i supermarkeder eller i de fleste gatebutikker. Smearing og strippefri, du trenger bare en liten mengde og ett eller to pass med en god glassklut for å få vinduer eller speil glitrende.
Her blir det ikke striper etter bruk (forutsatt fargetone i god stand og påført på riktig måte) og den er perfekt for klar plast også (kanskje bytt til en noe mykere microfiber under disse omstendighetene). En moderne glassrens som vi er stolte av.

 

 

 

 

Alle priser er inkludert mva.