Kamikaze Collection

Prisliste for Kamikaze Collection

 

Pris er avhengig av bilens størrelse og behandling.

 

Prisalternativ 1: Kamikaze Colletion Infinity Wax

XS = VW UP str. 5000,- 

S = VW polo str. 5500,-

M = VW Golf , BMW 1 str. 6000,- 

L = Audi A4. , BMW 3 str. 6500,- 

XL = BMW 5 ,Tesla S/X str. 7000,- 

XXL = Audi Q7 ,BMW X5 str. 7500,- 

 

Prisalternativ 2: 1 lag Kamikaze Miyabi Coat / 1 lag Kamikaze ISM Coat.

XS = VW UP str.  8 000,- 

S = VW polo str. 8 500,- 

M = VW Golf , BMW 1 str.  9 000,- 

L = Audi A4. , BMW 3 str.  9 500,- 

XL = BMW 5 ,Tesla S/X str. 10 000,- 

XXL = Audi Q7 ,BMW X5 str. 10 500,- 

 

Prisalternativ 3: 1 lag Kamikaze Miyabi Coat / 1 lag Kamikaze Zipang Coat

XS = VW UP str. 10 000,- 

S = VW polo str. 10 500,- 

M = VW Golf , BMW 1 str. 11 000,-

L = Audi A4. , BMW 3 str. 11 500,- 

XL = BMW 5 ,Tesla S/X str. 12 000,- 

XXL = Audi Q7 ,BMW X5 str. 12 500,- 

 

Prisalternativ 4: Kamikaze Enrei Coat (består av 1 basecoat og 1 hovedcoat)
evt 3 lags coating som består av Kamikaze Zipang/Miyabi/Zipang

XS = VW UP str. 13 000,-

S = VW polo str. 14 000,-

M = VW Golf , BMW 1 str. 15 000,-

L = Audi A4. , BMW 3 str. 16 000,-

XL = BMW 5 ,Tesla S/X str. 17 000,-

XXL = Audi Q7 ,BMW X5 str. 18 000,-

Krav for å definere ny bil: Bil er tatt ut i fra forhandler

men under 2 måneder, og ikke vært vasket i maskin med børster

Brukte biler takseres individuelt men med lette riper vil pristillegg

være fra Kr 3500,- til Kr 6500,-

Dersom Kamikaze Overcoat skal legges vil det

tilkomme Kr 500,- ekstra

Tidsbruk: Vanlig bil med lett korrigering ca 3 dager.

Gratis lånebil ved alle coatingbehandlinger

 

MIYABI COAT
Med hele 95% Sio2 innhold er Miyabi en meget god klassisk glasscoating. En ikke-solvent bestandig, og selvfølgelig VOC fri coating som er lett i bruk, Japansk kjemi på sitt beste. MIYABI gir en sterk og holdbar hinne. MIYABI er i tillegg en meget god primer til for eksempel ISM, men vil selvfølgelig alene også gi en imponerende beskyttelse. For de som ønsker en hard glasscoating med meget god glans er MIYABI et meget bra alternativ! MIYABI er vårt innstegsprodukt, men av kvalitet som tåler sammenligning fra de aller fleste konkurrenter. MIYABI er en favoritt bandt Kamikaze detailere over hele verden. For de som ønsker enda bedre hydrofobisk effekt anbefales KAMIKAZE COLLECTION OVERCOAT i tillegg. Holdbarhet: vurdert til 18-24 måned

 

 

ISM COAT
Fleksibel Hydrokarbon Coating. Ikke hard, ikke tynn, en helomvending innen coating. Japan er helt klart en pionerer innen glasscoating. Med ISM fikk vi en ny coating, med flere forbedrede egenskaper til hva man var vant til. ISM Coat er ikke-solvent bestandig, er VOC fri og ikke brennbart, dette i seg selv er gode nok salgs og bruksargumenter. ISM kan brukes som et meget bra produkt i seg selv, men kan også brukes som en base i et komplett beskyttelsessystem for ytterligere holdbarhet. En coating trenger ikke være avansert å bruke for å være bra. ISM kan brukes på lakk og plast, på lakk gir ISM en sterk, holdbar beskyttelse og i tillegg den vannavstøtende effekten vi kjenner fra de fineste voksprodukter. På plast, som for eksempel vindusviskerarmer gir ISM tilbake får man tilbake den dype sorte orginale fargen og det varer lenge. I tillegg er utfordringen med «waterspots» man kjenner til ved coatinger drastisk redusert.

Holdbarhet: Vurdert til 24-36 måneder.

 

ZIPANG COAT
Zipang Coat av KAMIKAZE Collection representerer en evolusjon i egenskaper blant deres verdensberømte håndlagde coatinger. KAMIKAZE Collections tradisjonelle høye nivå av utseende og holdbarhet er det som har gjort KAMIKAZE-coatingene så populære med både hos profesjonelle detaljere og hos entusiaster jorden rundt. Zipang Coat gir et enda høyere nivå av glans enn ISM , og den gir delvis semi selvhelbredende egenskaper. Noe som betyr at små lakkskader kan reduseres når de blir utsatt for varme. For de som ser etter svært god lakkskyttelse, anbefaler vi Zipang Coat for sitt enestående utseende, hydrofobitet, og semi selvhelbredende teknologi. Zipang Coat gir også en svært god effekt på lakken (svarte blir dypere svart, rikere rødt osv.) .For å opprettholde Zipang Coat, anbefaler vi at du vasker kjøretøyet med en pH-nøytralt sjampo , og deretter bruker Kamikaze Over Coat hver 5-6 vask. Zipang tåler alle tradisjonelle avfettingsprodukter svært godt.

Holdbarheten er vurdert til 24-36 mnd

 

 

ENREI COAT
Kamikaze Collection sin ultimate coating. Utviklet sammen flere av verdens kjente detailere for å kunne tilby det aller beste av lakkbeskyttelse. Enrei er en tokomponent coating som inneholder det aller beste som er å finne innen lakkbehandling i flytende form. Enrei gir alle egenskaper Kamikaze Collection er kjent for, men i en enda høyere kvalitet. Enrei coat foretrekkes av bilsamlere og entusiaster verden rundt som alle ønsker høy glans, svært god beskyttelse og imponerende holdbarhet. ENREI Coat får ut det aller beste av billakk og er testet og viste holdbarhet over 36 mnd+! Som alle våre coatinger anbefales Overcoat for ytterligere beskyttelse og vedlikehold, Coatingen beskytter lakken, overcoat beskytter coatingen.

Holdbarhet: Vurderes til 36 mnd +