Kamikaze Collection

Prisliste for Kamikaze Collection

 

Pris er avhengig av bilens størrelse og behandling.

 

Kamikaze Colletion Infinity Wax/D`eleganse Wax

XS = VW UP str.
kr 5000,- 

S = VW polo str.
kr 5500,-

M = VW Golf , BMW 1 str.
kr 6000,- 

L = Audi A4. , BMW 3 str.
kr 6500,- 

XL = BMW 5 ,Tesla S/X str.
kr 7000,- 

XXL = Audi Q7 ,BMW X5 str.
kr 7500,- 

 

1 lag Kamikaze Miyabi Coat / 1 lag Kamikaze ISM Coat.

XS = VW UP str.
kr 8 000,- 

S = VW polo str.
kr 8 500,- 

M = VW Golf , BMW 1 str.
kr 9 000,- 

L = Audi A4. , BMW 3 str.
kr 9 500,- 

XL = BMW 5 ,Tesla S/X str.
kr 10 000,- 

XXL = Audi Q7 ,BMW X5 str.
kr 10 500,- 

 

1 lag Kamikaze Miyabi Coat / 1 lag Kamikaze Zipang Coat

XS = VW UP str.
kr 10 500,- 

S = VW polo str.
kr 11 000,- 

M = VW Golf , BMW 1 str.
kr 11 500,-

L = Audi A4. , BMW 3 str.
kr 12 000,- 

XL = BMW 5 ,Tesla S/X str.
kr 12 500,- 

XXL = Audi Q7 ,BMW X5 str.
kr 13 000,- 

 

Kamikaze Enrei Coat (består av 1 basecoat og 1 hovedcoat)

XS = VW UP str.
kr 13 000,-

S = VW polo str.
kr 14 000,-

M = VW Golf , BMW 1 str.
kr 15 000,-

L = Audi A4. , BMW 3 str.
kr 16 000,-

XL = BMW 5 ,Tesla S/X str.
kr 17 000,-

XXL = Audi Q7 ,BMW X5 str.
kr 18 000,-

 

Kamikaze 3 lags coating som består av Kamikaze Zipang/Miyabi/Zipang

XS = VW UP str.
kr 15 000,-

S = VW polo str.
kr 16 000,-

M = VW Golf , BMW 1 str.
kr 17 000,-

L = Audi A4. , BMW 3 str.
kr 18 000,-

XL = BMW 5 ,Tesla S/X str.
kr 19 000,-

XXL = Audi Q7 ,BMW X5 str.
kr 20 000,-

Krav for å definere ny bil: Bil er tatt ut i fra forhandler

men under 2 måneder, og ikke vært vasket i maskin med børster

Brukte biler takseres individuelt men med lette riper vil pristillegg

være fra Kr 3500,- til Kr 6500,-

Dersom Kamikaze Overcoat skal legges vil det

tilkomme Kr 500,- ekstra

Tidsbruk: Vanlig bil med lett korrigering ca 3 dager.

Gratis lånebil ved alle coatingbehandlinger

 

Kamikaze Collection Coatinger:

MIYABI COAT
Med hele 95% Sio2 innhold er Miyabi en meget god klassisk glasscoating. En ikke-solvent bestandig, og selvfølgelig VOC fri coating som er lett i bruk, Japansk kjemi på sitt beste. MIYABI gir en sterk og holdbar hinne. MIYABI er i tillegg en meget god primer til for eksempel ISM, men vil selvfølgelig alene også gi en imponerende beskyttelse. For de som ønsker en hard glasscoating med meget god glans er MIYABI et meget bra alternativ! MIYABI er vårt innstegsprodukt, men av kvalitet som tåler sammenligning fra de aller fleste konkurrenter. MIYABI er en favoritt bandt Kamikaze detailere over hele verden. For de som ønsker enda bedre hydrofobisk effekt anbefales KAMIKAZE COLLECTION OVERCOAT i tillegg. Holdbarhet: vurdert til 18-24 måned

Video av Kamikaze Collection Miyabi Coat

 

 

ISM COAT
Fleksibel Hydrokarbon Coating. Ikke hard, ikke tynn, en helomvending innen coating. Japan er helt klart en pionerer innen glasscoating. Med ISM fikk vi en ny coating, med flere forbedrede egenskaper til hva man var vant til. ISM Coat er ikke-solvent bestandig, er VOC fri og ikke brennbart, dette i seg selv er gode nok salgs og bruksargumenter. ISM kan brukes som et meget bra produkt i seg selv, men kan også brukes som en base i et komplett beskyttelsessystem for ytterligere holdbarhet. En coating trenger ikke være avansert å bruke for å være bra. ISM kan brukes på lakk og plast, på lakk gir ISM en sterk, holdbar beskyttelse og i tillegg den vannavstøtende effekten vi kjenner fra de fineste voksprodukter. På plast, som for eksempel vindusviskerarmer gir ISM tilbake får man tilbake den dype sorte orginale fargen og det varer lenge. I tillegg er utfordringen med «waterspots» man kjenner til ved coatinger drastisk redusert.

Holdbarhet: Vurdert til 24-36 måneder.

Video av Kamikaze Collection ISM Coat

 

ZIPANG COAT
Zipang Coat av KAMIKAZE Collection representerer en evolusjon i egenskaper blant deres verdensberømte håndlagde coatinger. KAMIKAZE Collections tradisjonelle høye nivå av utseende og holdbarhet er det som har gjort KAMIKAZE-coatingene så populære med både hos profesjonelle detaljere og hos entusiaster jorden rundt. Zipang Coat gir et enda høyere nivå av glans enn ISM , og den gir delvis semi selvhelbredende egenskaper. Noe som betyr at små lakkskader kan reduseres når de blir utsatt for varme. For de som ser etter svært god lakkskyttelse, anbefaler vi Zipang Coat for sitt enestående utseende, hydrofobitet, og semi selvhelbredende teknologi. Zipang Coat gir også en svært god effekt på lakken (svarte blir dypere svart, rikere rødt osv.) .For å opprettholde Zipang Coat, anbefaler vi at du vasker kjøretøyet med en pH-nøytralt sjampo , og deretter bruker Kamikaze Over Coat hver 5-6 vask. Zipang tåler alle tradisjonelle avfettingsprodukter svært godt.

Holdbarheten er vurdert til 24-36 mnd

Video av Kamikaze Collection Zipang Coat

 

 

ENREI COAT
Kamikaze Collection sin ultimate coating. Utviklet sammen flere av verdens kjente detailere for å kunne tilby det aller beste av lakkbeskyttelse. Enrei er en tokomponent coating som inneholder det aller beste som er å finne innen lakkbehandling i flytende form. Enrei gir alle egenskaper Kamikaze Collection er kjent for, men i en enda høyere kvalitet. Enrei coat foretrekkes av bilsamlere og entusiaster verden rundt som alle ønsker høy glans, svært god beskyttelse og imponerende holdbarhet. ENREI Coat får ut det aller beste av billakk og er testet og viste holdbarhet over 36 mnd+! Som alle våre coatinger anbefales Overcoat for ytterligere beskyttelse og vedlikehold, Coatingen beskytter lakken, overcoat beskytter coatingen.

Holdbarhet: Vurderes til 36 mnd +
Video av Kamikaze Collection Enrei

 

Kamikaze Collection Vokser:

Kamikaze Collection Infinity Wax

Hvis du elsker den glansen som bare tradisjonelle carnauba vokser kan gi, men samtidig ønsker holdbarheten som med en keramisk coating, så er Kamikaze Collection Infinity Wax er den perfekte løsningen.

Med en blanding av høy kvalitet carnauba og keramisk coating, leverer Infinity Wax en høy og holdbar glans. I tester, der det er kjørt hard vask med sterke vaskemidler, kraftige avfettingsmidler og alkalisk rens ved pH 11 forsvant ikke Infinity hybrid beskyttelsen!

Video av Kamikaze Collection Infinity Wax

 

Kamikaze collection premium d’elegance WAX

Voksen som gir lakk en dyp og fantastisk finish, voksen vi har vunnet  Concours premier med, så lett å legge, så lett å buffe!

Bestående av hvit caranuba og teflon i en perfekt mix for enkel påføring og enda lettefe å tørke av igjen.
Med en nydelig lukt og elegant innpakket i bambuskrukke er den en fryd å jobbe med og en vakker sak å stille ut i garasjen.

Eleganse har alltid vært Kamikazes intensjon og denne  voksen representerer akkurat det, ELEGANSE.

Holdbar som de fleste gode vokser 6-12 mnd, avhengig av hvordan bilen vedlikeholdes og klimaet den brukes i.  Vi anbefaler  voks til sommerbilen som ikke utsettes for salt og de ekstreme norske vinterveiforholdene.

Video av Kamikaze Collection d’élégance wax

 

Kamikaze Collection vedlikeholdsprodukter:

NO 1. Kamikaze Anti Aging Shampoo 300ml. Kr. 249,- Selges hos Bennys Car Detailing.

Forleng holdbarheten til din keramiske coating eller hybridvoks.

Kamikaze Collection Anti-Aging Shampoo inneholder bare overflateaktive stoffer som produserer et luksuriøst skum for forsiktig å løfte forurensning vekk fra overflaten av kjøretøyet.

Mange sjampoer inneholder tilsetningsstoffer som kan være vanskelig å skylle bort, og etterlater rester på bilens panel. Disse restene forstyrrer de vannavstøtende egenskapene til nanocoatinger, som igjen hemmer funksjonen og ytelsen. Som et resultat binder smuss og vannbåren forurensning seg til overflaten, noe som reduserer effekten av nanocoatingen.

Kamikaze Collection Anti-Aging Shampoo har blitt formulert med disse utfordringene i tankene. I stedet for å tette porene i nanobelegget, løsner og fjerner Anti-Aging Shampoo ut smuss. Ved hjelp av en kjemisk reaksjon gjenoppretter Anti-Aging Shampoo vannbeadingfunksjonen, fjerner uorganisk forurensning og eliminerer til og med eksisterende vannmerker(Waterspots).

Egenskaper og fordeler:
• Vedlikeholdshampoo designet for å fungere med alle keramiske behandlinger (Coating og hybridvoks)
• Ultra skummende egenskaper for å fjerne smuss og forurensinger.
• inneholder ikke tilsetningsstoffer  (farge, lukt) som ofte etterlater rester (som hindrer vannbeading)
• Holder den hydrofobe funksjonen av eksisterende keramiske belegg aktivt
• Fjerner uorganisk forurensning fra lakk.

Se video her om Kamikaze Collection Anti Aging Shampoo


NO 2. Water Spot Remover Kr. 499,- Selges hos Bennys Car Detailing.
Sørger for lett å få bort vannmerker fra keramisk belagte overflater.
Skjemmende hvite vannflekker ødelegger effektivt utseendet av en bil. Forårsaket av mineraler og urenheter som finnes i vanlig springvann kan kalkholdig rester være vanskelig å fjerne uten å skade lakken, voksen eller coatinga. I verste fall kan de og etse inn i overflaten, noe som medfører at det kreves maskinpolering for å fjerne de. Det er derfor viktig for å sikre behandling raskt før skaden blir mer permanent. Nøkkelen er å fjerne avleiringer ved hjelp av en prosess som ikke vil gå i kompromiss med den klarlakken eller keramiske coatinger.

Se video her om Kamikaze Collection Waterspot remover.


NO 3. Kamikaze Overcoat Kr. 549,- Selges hos Bennys Car Detailing.
Billakk er svært utsatt for uheldige påvirkninger utenfra, bla veisalt, asfalt, fugleskitt og nedfall fra trær for å nevne noe. Selv om at din bil er lakkforseglet med voks eller coating er det smart å beskytte den ytterligere. Coating beskytter lakken, overcoat beskytter coatingen!
Kamikaze Collection Overcoat gir en meget vannavvisende effekt og i tillegg gir den en imponerende glans.

Se video her om Kamikaze Collection Overcoat


NO 4. Kamikaze Anti Aging Treatment Kr. 899,- Selges hos Bennys Car Detailing.
Anerkjent som en behandling fordi ytelsen faktisk er likt en forsegling, inneholder «Anti-Aging Treatment» overflateaktive stoffer som ikke trenger inn i overflater som coatinger, men fungerer som en ‘top up’ sealer i forbindelse med vask.

Inneholder lignende hydrokarbonforbindelser og modifiserte silikoner som finnes i Kamikaze ISM Coat, inkludert keramiske egenskaper, er Anti-Aging Treatment utmerket for forebygging av vannflekker(waterspots), den også er svært effektiv til å skjule små defekter.

Produktet vil danne en film raskt i vaskefasen og når den er tørket og herdet, vil den beskytte lakken i flere måneder og etterlate en høyglanset overflate.

Funksjoner og fordeler:

Vedlikeholdsbehandling designet for å beskytte og reparere coatinger under vasketrinnet
Kan påføres lakk, plast, dekk, karbon, glass(ikke frontruta) og hjul
Inneholder ikke tilsetningsstoffer som etterlater rester (som hindrer vannprelling)
Herdet overflate  på samme måte som ISM Coat-egenskaper
Forhindrer spotting av vann og skjuler mindre riper
Bruksanvisning:

Bland 2-3 korker med Anti-Aging Treatment i en 20-liters bøtte

Fyll bøtta omtrent 2/3 full med rent vann
Bruk 2-3 sprut rett i en applikator (REN vaskehanske/Kamikaze Svamp) til den skummer lett
Vask 1-2 paneler hver for seg, og skyll deretter umiddelbart med vann
Fjern gjenværende vann med en ren og god microfiberklut
Tørk av gjenværende produkt med en tørr mikrofiberklut

Se video her av Kamikaze Anti Aging Treatment


NO 6. Kamikaze Kiwami Tire Dressing Kr. 599,- Selges hos Bennys Car Detailing.

En av de absolutt råeste dekkfornyere på markedet. Dekkfornyeren gjør at det blir en kjemisk reaksjon som gjør at dekket holder seg sort og får en flott matt finish.

Før du legger på dekkfornyeren, rens dekket med sterk alkalisk rens som eksempelvis: Nerta Wheelshine super eller liknende. Spray direkte på dekksidene eller legg det på med dekkbørste. La det ligge på forholdsvis fuktig i 5-10 minutter og fjern overskytende produkt med microklut.

Se video her om Kamikaze Kiwami Tire dressing


Kamikaze Hagakure Vaskesvamp Pro Kr 150,- Selges hos Bennys Car Detailing.
Kamikazes nyeste versjon av Hagakure er laget med høyeste kvalitet polyuretan, og gir den ultimate vaskesvampløsningen. Ved å bruke en nyskapende design som hjelper til med å forhindre vaskeskapte swirls, får svampen en utrolig myk kvalitet og kommer i en helt ny grå farge for å gi større synlighet av eventuelt oppsamlet smuss. Formen på svampen, som inkluderer laserskjæringer til overflaten, er konstruert for å være ekstra effektiv til å fjerne smuss trygt. Bruk oftest den ruglete siden mot bilen, men trengs tøffere rengjøring så er den laserskjærte overflata å foretrekke. Her har Kamikaze på en enkel og genial måte lagd to svamper i èn, en supersoft ruglet side og en flat mer tøffere side.

Med økt tykkelse og størrelse som gir en mer komfortabel brukeropplevelse, vil den også bidra til å sikre at krafta mot overflata ikke trenger å være for høyt.

Funksjoner og fordeler:

Ultramyk og delikat på lakk
Hjelper med å forhindre swirls
Ny grå farge for å gi større synlighet av smuss
Mål: 22cm x 14cm
Materiale: Komprimert polyuretan

Se video  her om Kamikaze Hagakure Vaskesvamp Pro